Landgoed Hagen
Geniet van een heerlijke wildproeverij op een van deze unieke locaties: twaalf smaakvolle gerechtjes met als hoofdmoot wild uit de Achterhoek en van de Veluwe. Een compleet ontzorgde avond vol lekkers.
Wat staat er op het menu?
Amuse
– Mabre van pulled boar geserveerd met papadum, koriander, rode peper en avocado.
Broodplankje
– Achterhoeks desembrood met een tappenade van bospaddenstoelen, zwarte knoflookboter en een hummus van pompoen.
Voorgerechten proeverij op tafel geserveerd
-Huisgemaakte pastrami van wilde gans, mousse van pompoen, geroosterde kastanjes, en een salade van boerenkool.
– Kroketje van zuurkoolstamppot met een schuim van truffel en een rosé gebakken rosbief van hert geserveerd met frisse Granny Smith en pistache.
– Mousse van kwartel, gepocheerd kwarteleitje, compote van kweepeer en pruimen, gelei van cognac en geroosterde rode ui.
Tussengerecht
– Bospaddenstoelen crème soep met parels van aceto krokantje van gruyère en tartaar van reebok.
Hoofdgerechten proeverij in diverse gangen op tafel geserveerd
– Rendang van hert met huisgemaakte friet, gepofte tuinbonen en gestoofde peultjes.
– Rosé gebakken haas omwikkeld met pancetta, saliejus en een mousseline van knolselderij.
– Wildzwijn rack gemarineerd in Jägermeister geserveerd met een tray Bake en uitgebakken spek.
– Parelhoen geroosterd op de green-egg geserveerd met mandarijnboter en een frittata van snijbiet.
Dessert proeverij op tafel geserveerd
– Sticky dadeltaartje met een puree van banaan en een bolletje hazelnoot praline ijs.
– Speculoos cheesecake met krokante pistache en een saus van wittechocolade en kersen.
– Triffle van stoofpeer, stroopwafel en gelei van Beukenhorst koffie.
Kaastafel
Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten uiteraard met een heerlijk glaasje port of sherry.
Reserveren kan via https://woodiesetenendrinken.nl/wild-proeverij-2025/